Csak a szórakozás!

Xbox News

Xbox News

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist kedvcsináló

2015. augusztus 16. - PaprikaJancsi1

A Yu-Gi-Oh! játékok a mai napig nagyon szórakoztatók. Mindegy, hogy fizikai kártyákkal, vagy digitális lapokkal játsszuk, a párbaj, az párbaj. A Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist vegyíti az összes eddigi szériát, így létrehozva az egyik legtartalmasabb, és izgalmasabb kiadást. Mindegyik szériából a főbb harcok kaptak helyet a játékban, amiket mindkét szemszögből végig lehet játszani. A kampányban mi döntjük el, hogy a saját, vagy a sztoriban fellelhető paklit kívánjuk használni, a teljes nosztalgia érdekében.

A saját paklinkat, vagy mi hozzuk létre kényünk kedvünk szerint, vagy egy adott sémára építkezve próbáljuk összegyűjteni a lapokat, amit a Card Shopban tehetünk majd meg. Minden karakter külön kártyákat árul, mi döntjük el, hogy Yugi vagy Kaiba lapjaira van-e szükségünk, netán Joey paklijára fáj a fogunk. Ezeket a paklikat használhatjuk a kampányban, a kihívásokban vagy az internetes meccsekben.

Lehetőségünk van még Battle Deck játékmódot is játszani, ahol véletlenszerűen osztott lapokkal kell minél többet győzedelmeskednünk.

Látszik, hogy a Konami egy igazán jó Yu-Gi-Oh! kiadással akart kedveskedni a kártyajáték szerelmeseinek, és a híresebb lapoknak külön animációt is készítettek. A tartalom kitűnő, rengeteg kihívás, temérdek kártyával együtt, melyeket azért nem árt értelmezni, mielőtt a paklinkba bocsájtjuk. Aki egy csodás Yu-Gi-Oh! élményre vágyik, annak ezt az alkotást vétek lenne kihagynia.

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxnews.blog.hu/api/trackback/id/tr357711272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása